×

CONTACT ONS

Neem voor een vrijblijvend gesprek of een kennismaking contact met ons op. Het is altijd fijn om mensen te ontmoeten.

Ik ben Onno van Helden en ben in 2015 gestart met het bedrijf Helden in Onderwijs. Als directeur van verschillende scholen zie ik hoe moeilijk het kan zijn om de juiste analyse te maken en de keuzes te maken die de school weer verder helpen om nog beter te worden dan ze al is. Daarbij is een heldere en open blik van buitenaf soms cruciaal. Iemand die de moeilijke vraag kan en durft te stellen. Iemand die vanuit een heldere analyse, samen met medewerkers de volgende stap kan maken en daarmee een fundament kan leggen voor de toekomst.

Ik ben Helden in Onderwijs gestart om scholen in het PO, VO en MBO maatwerkoplossingen te bieden, omdat je het nu eenmaal niet alleen kan en hoeft te doen.

ADVISEURS

Onno van Helden – directeur eigenaar
Gert van den Heuvel – adviseur Werving & Selectie
Rebecca van Dis-Lelieveld managementassistent

INTERIMMANAGEMENT

Helden in Onderwijs specialiseert zich in kortetermijnoplossingen voor scholen en onderwijsinstellingen. Hierbij bied ik interimspecialisten op het gebied van continuïteitsvragen, herstructureringsvragen, crisismanagement, capaciteitsvragen en verandermanagement.

Ik kom graag in contact met interim leidinggevenden en specialisten die de onderwijswereld door en door kennen. Samen vinden we vast een passende opdracht en school.

Ik verzend regelmatig een nieuwsbrief met daarin nieuws en vacatures. Onderaan deze pagina kun je je inschrijven en je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Heldere opdracht

Ik zorg aan het begin van elke opdracht voor een heldere (schriftelijke) omschrijving. Deze is gevalideerd door de opdrachtgever en zoveel mogelijk in resultaattermen geformuleerd. Vooraf maken wij afspraken over het zakelijk kader, de doorlooptijd, het aantal dagen per week en contractering. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Je wordt daarnaast ondersteund met monitorgesprekken, schaduwmanagement, inzet van het netwerk en advies. Uiteraard is dit afhankelijk van de opdracht en de ervaring.

De selectie van een interimmer verloopt vaak onder tijdsdruk. Dat begrijp ik en ik ga graag in dat tempo mee. Ik zorg voor een passende match die voortkomt uit de combinatie van kennis van het onderwijs en een groot gespecialiseerd netwerk dat bestaat uit onder andere interimdirecteuren, teamleiders en specialisten op het gebied van bedrijfsvoering, formatie, financiën, HRM, Communicatie & Marketing in het PO, VO en MBO.

Het is mogelijk de interimmanager via Helden in Onderwijs in te huren waarbij er een afgesproken provisie wordt gehanteerd. Dan neemt Helden in Onderwijs de juridische afhandeling op zich en verzorgt daarnaast schaduwmanagement, extra ondersteuning en monitoring van de opdracht. Om de kosten voor de onderwijsinstelling zo laag mogelijk te houden is het ook mogelijk om uitsluitend een eenmalig bedrag te rekenen voor de geslaagde match. Daarna verlopen de afspraken, contracten en facturatie tussen de opdrachtgever en de interimmanager.

SPECIALISTEN

OPRACHTEN & VACATURES


Helden in Onderwijs beschikt over een netwerk van ervaren adviseurs en projectmanagers. Hiermee is zij in staat om in te spelen op de ondersteuningsbehoefte binnen onderwijsorganisaties.


Gezocht: interim- en verandermanagers

Helden in Onderwijs zoekt regelmatig managers, leidinggevenden en bestuurders op interimbasis in het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het primair onderwijs.


Gezocht: experts, projectleiders en procesbegeleidersHelden in Onderwijs zoekt regelmatig projectleiders, procesbegeleiders, adviseurs en experts op het gebied van financiën, HRM, HRD, bedrijfsvoering, PR & communicatie, kwaliteitszorg, formatie etc.


Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuws en de vacatures, schrijf je dan in voor onze vacature- en nieuwsbrief of neem vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP EN NIEUWSBRIEF

Helden in Onderwijs
Melisse 29
8313 BC Rutten
T. 0031-615158567
E. info@heldeninonderwijs.nl
KvK 89791592
IBAN NL43ABNA0535569475

    PARTNERS VAN HELDEN IN ONDERWIJS